Ajankohtaista

Marraskuun Satokauden Sankari: LEHTIKAALI

Lehtikaali Lehtikaali röyhelöisessä asussaan maistuu juuri niin hyvältä kuin näyttääkin! Monipuolinen kaalin makuinen kasvis sopii salaatteihin, keittoihin, muhennoksiin ja vaikkapa…

Lokakuun Satokauden Sankari: RUUSUKAALI

Ruusukaali Syksy ja talvi ovat ruusukaalin parasta aikaa. Ruusukaalia voi käyttää kokonaisena, pilkottuna tai lehdiksi purettuna. Terveellinen ja nopeasti kypsyvä…

Elokuun Satokauden Sankari: VADELMA

Tämä punainen, makean makuinen kankailla viihtyvä marja on oikea terveyspommi! Vadelma sisältää muun muassa paljon vatsalle hyviä kuituja, vastustuskykyä lisäävää…

Heinäkuun Satokauden Sankari: MANSIKKA

Mansikka Raikkaat ja makeat mansikat ovat joka kesän herkku! Niillä voi koristella kakkuja, laittaa puuroon, jogurttiin ja syödä sellaisenaan. Tuoreet…

Kesäkuun Satokauden Sankari: VARHAISPERUNA

Varhaisperuna on jokaiselle tuttu ja kovin rakaskin satokauden suosikki. Peruna on monipuolisesti käytetty raaka-aine niin koti- kuin ammattikeittiöissäkin ja myös…

Toukokuun Satokauden Sankari: RAPARPERI

Raparperi Hienostuneen makuinen raparperi kurttuisine lehtineen löytyy monen kotoa. Tämä talvenkestävä tatarkasvi on parhaimmillaan heti keväällä, mutta sesonki jatkuu pitkälle…

Huhtikuun Satokauden Sankari: PARSA

Parsa Arki- ja juhla-aterioiden herkullinen parsa hurmaa maullaan! Parsan sesonkikausi on lyhyt mutta runsas. Valitse ne parsat, jotka ovat paksuja,…

Maaliskuun Satokauden Sankari: LIME

Happaman raikas limetti tai lime toimii mainiona vaihtoehtona sitruunalle. Tämä vihreä sitrus sisältää runsaasti luustolle hyvää C-vitamiinia ja se sopii…

Helmikuun Satokauden Sankari: BATAATTI

Bataatti on löytänyt tiensä suomalaisiin keittiöihin miedon makean makunsa johdosta. Bataattia voi käyttää ruoanlaitossa perunan tavoin. Bataatteja on usean värisiä,…