REKRY

REKRY

Etsimme osaavaan joukkoomme

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ

Omassa tuotannossamme Kasvishovin keittiössä valmistetaan tuore- ja majoneesituotteita päivittäistavarakaupan ja ammattikeittiön tarpeisiin. Osaavissa käsissä syntyvät tuotteet jatkavat matkaa niin ravintoloiden, kahviloiden ja grillien käyttöön, kuin myös päiväkotien, koulujen ja sairaaloiden suurkeittiöihin. Kaikki ruokakaupan hyllyillä näkyvät Kasvishovin lounassalaatit, mascarponerahkat ja pikkelssit valmistetaan alusta loppuun nykyaikaisessa tuotantolaitoksessamme.

Työ on kokonaisvaltaista ja tehtävät vaihtelevat elintarvikkeiden esikäsittelystä valmistukseen ja pakkaamiseen. Työskentely on nopeatempoista ja fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto ja reipas asenne ovat arvokkaita valttikortteja. Ei haittaa, vaikket olisi aiemmin tehnyt vastaavanlaisia tehtäviä; perehdytämme uudet työntekijät ja opetamme koneiden ja laitteiden käyttöön. Elintarvikealan koulutus, kokemus elintarviketyöstä, suurtalouskeittiöstä tai ravintola-alalta katsotaan eduksi.

Arvostamme turvallisuutta ja vaadimme kaikilta työntekijöiltämme voimassa olevan hygieniapassin.

Työsopimus tehdään määräaikaisena ja täysituntisena (40h/viikko), jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen. Palkkaus elintarvikealojen työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimuksen mukaan.

Lisätietoa antaa tuotantopäällikkö Rolf Wittwer (suomeksi, englanniksi tai saksaksi) p. 044 735 2615.
Lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen rekry@palvelutukkupohjoinen.fi

We are hiring!

FOOD INDUSTRY WORKER

for manufacturing fresh and mayo-based products. In Kasvishovi we prepare, make and pack fresh products for retail and restaurants.

The work is physically challenging and fast-paced, so the most important thing is good physical condition and the right can-do attitude. We also appreciate previous experience working in food industry, institutional or professional kitchen. We demand a valid hygiene proficiency certificate.

The work is full-time (40h/week) and fixed term and after that there is option to continue to permanent contract. The work will start as soon as possible or according to the agreement.

For more information, please call our production manager Rolf Wittwer (in Finnish, English or German), +358 44 735 2615. Send your application and CV to rekry@palvelutukkupohjoinen.fi


AVOIN HAKEMUS

Töihin meille? Lähetä avoin hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: rekry@palvelutukkupohjoinen.fi

FREE-FORM APPLICATION

Work for us? Send a free-form application and CV to: rekry@palvelutukkupohjoinen.fi