Ruusukaali
Syksy ja talvi ovat ruusukaalin parasta aikaa. Ruusukaalia voi käyttää kokonaisena, pilkottuna tai lehdiksi purettuna. Terveellinen ja nopeasti kypsyvä ruusukaali on oiva lisäke salaattipöytään tai lämpimäksi lisäkkeeksi uunissa tai pannussa paahdettuna.
Ruusukaalille sopivia mausteita on sitrushedelmät, granaattiomenan siemenet, chili, inkivääri ja valkosipuli. Ruusukaali säilyy parhaiten viileässä, +2-5 asteen lämpötilassa ja on erittäin herkkä etyleenille.
RAVINTOARVOT | 100 g |
Energia | 42 kcal |
Rasva | 0,3 g |
Hiilihydraatit | 9,0 g |
Sokeri | 2,2 g |
Kuitu | 3,8 g |
Natrium | 25 mg |
A-vitamiini | 754 µg |
C-vitamiini | 85 mg |
MUUT SESONKITUOTTEET
KASVISHOVIN KEITTIÖN SESONKITUOTTEET
Yrttimarinoidut kasvikset
Tuotenumero: 600470
Pakkaus: 2 kg dyno
Paprika, parsakaali, kukkakaali, kirsikkatomaatti, retikka, retiisi ja yrttiöljy.
Gratiinikasvikset
Tuotenumero: 600422
Pakkaus: 2 kg kalvopakkaus
Kukkakaali, parsakaali, paprika, sipuli ja herkkusieni.
Asian Brasserie -kasvissekoitus
Tuotenumero: 600659
Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus
Punainen paprika, vihreä paprika, porkkana, punasipuli ja retikka.