SATOKAUDEN SANKARI: RUUSUKAALI

Ruusukaali

Syksy ja talvi ovat ruusukaalin parasta aikaa. Ruusukaalia voi käyttää kokonaisena, pilkottuna tai lehdiksi purettuna. Terveellinen ja nopeasti kypsyvä ruusukaali on oiva lisäke salaattipöytään tai lämpimäksi lisäkkeeksi uunissa tai pannussa paahdettuna.

Ruusukaalille sopivia mausteita on sitrushedelmät, granaattiomenan siemenet, chili, inkivääri ja valkosipuli. Ruusukaali säilyy parhaiten viileässä, +2-5 asteen lämpötilassa ja on erittäin herkkä etyleenille.

RAVINTOARVOT100 g
Energia42 kcal
Rasva0,3 g
Hiilihydraatit9,0 g
Sokeri2,2 g
Kuitu3,8 g
Natrium25 mg
A-vitamiini754 µg
C-vitamiini85 mg

MUUT SESONKITUOTTEET

Päärynä
Tyrni
Savoijinkaali

Valkokaali
Satsuma


KASVISHOVIN KEITTIÖN SESONKITUOTTEET

Yrttimarinoidut kasvikset

Tuotenumero: 600470
Pakkaus: 2 kg dyno
Paprika, parsakaali, kukkakaali, kirsikkatomaatti, retikka, retiisi ja yrttiöljy.

Gratiinikasvikset

Tuotenumero: 600422
Pakkaus: 2 kg kalvopakkaus
Kukkakaali, parsakaali, paprika, sipuli ja herkkusieni.

Asian Brasserie -kasvissekoitus

Tuotenumero: 600659
Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus
Punainen paprika, vihreä paprika, porkkana, punasipuli ja retikka.