SATOKAUDEN SANKARI: RUUSUKAALI

Syksy ja talvi ovat ruusukaalin parasta aikaa. Ruusukaalia voi käyttää kokonaisena, pilkottuna tai lehdiksi purettuna. Terveellinen ja nopeasti kypsyvä ruusukaali on oiva lisäke salaattipöytään tai lämpimäksi lisäkkeeksi uunissa tai pannussa paahdettuna.

Ruusukaalille sopivia mausteita on sitrushedelmät, granaattiomenan siemenet, chili, inkivääri ja valkosipuli. Ruusukaali säilyy parhaiten viileässä, +2-5 asteen lämpötilassa ja on erittäin herkkä etyleenille.

Ravintoarvot100 g
energia42,0 kcal
rasva0,3 g
hiilihydraatit9,0 g
sokeri2,2 g
kuitu3,8 g
natrium25,0 mg
A-vitamiini754 µg
C-vitamiini85 mg

MUUT SESONKITUOTTEET

Päärynä
Tyrni
Savoijinkaali

Valkokaali
Satsuma


KASVISHOVIN KEITTIÖN SESONKITUOTTEET

YRTTIMARINOIDUT KASVIKSET

Tuotenumero: 600470

Pakkaus: 2 kg dyno

Paprika, parsakaali, kukkakaali, kirsikkatomaatti, retikka, retiisi ja yrttiöljy.

GRATIINIKASVIKSET

Tuotenumero: 600422

Pakkaus: 2 kg kalvopakkaus

Kukkakaali, parsakaali, paprika, sipuli ja herkkusieni.

ASIAN BRASSERIE -WOKKISEKOITUS

Tuotenumero: 600659

Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus

Punainen paprika, vihreä paprika, porkkana, punasipuli ja retikka.