Parsa
Arki- ja juhla-aterioiden herkullinen parsa hurmaa maullaan! Parsan sesonkikausi on lyhyt mutta runsas. Valitse ne parsat, jotka ovat paksuja, napakoita ja tuoreita tyvestä latvaan. Parsat kannattaa käyttää lyhyen ajan sisällä huonon säilyvyyden vuoksi.
Parsat toimivat paahdettuna, grillattuna ja tietysti keitettynä. Ennen kypsentämistä parsat tulee pestä ja kuivata, jonka jälkeen puumainen tyvi leikataan pois. Keitettäessä parsat lisätään kiehuvaan veteen. Ne voi keittää nipussa pitkittäin tai pystyssä, jolloin nuput saa jättää veden ulkopuolelle. Parsa on parhaimmillaan al dente. Sen kanssa parhaiten toimii uppomunat, graavilohi ja majoneesipohjaiset kastikkeet.
RAVINTOARVOT | 100 g |
Energia | 35 kcal |
Rasva | 0,3 g |
Sokeri | 1,9 g |
Kuitu | 2,5 g |
A-vitamiini | 756 mg |
C-vitamiini | 120 mg |
Kalium | 202 mg |
MUUT SESONKITUOTTEET




KASVISHOVIN KEITTIÖN SESONKITUOTTEET

Asian Brasserie -wokkisekoitus
Tuotenumero: 600659
Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus
Punainen paprika, vihreä paprika, porkkana, punasipuli ja retikka.

Passion-ananasvaahto
Tuotenumero: 600475
Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus
Vispikerma, mascarponejuusto, passionpyree ja ananas. VL, G

Sitruuna-mascarponerahka
Tuotenumero: 600508
Pakkaus: 2 kg dyno
Maitorahka, vispikerma, sitruuna, sokeri, vaniljasokeri ja mascarponejuusto. VL, G

Uunijuurekset
Tuotenumero: 600345
Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus
PuPorkkana, lanttu ja palsternakka.

Värikäs kasvislisäke
Tuotenumero: 600472
Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus
Bataatti, punainen paprika, keltainen paprika ja kesäkurpitsa.

Budapestin kasvislisäke
Tuotenumero: 600646
Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus
Parsakaali, porkkana, punainen paprika, keltainen paprika ja sokeriherne.