Bataatti on löytänyt tiensä suomalaisiin keittiöihin miedon makean makunsa johdosta. Bataattia voi käyttää ruoanlaitossa perunan tavoin. Bataatteja on usean värisiä, mutta oranssi väri on kaikkein tunnetuin ja yleisin. Bataatin voi keittää, täyttää ja sen voi maustaa monipuolisesti. Chili ja kaneli muodostavat makean bataatin kanssa erinomaiset makuparit! Bataatti sopii hyvin keittoihin, uunijuureksiin, soseeksi, vuokaruokiin ja se toimii myös lohkoina ja ranskalaisina.
Bataatit sisältävät C-vitamiinia ja runsain määrin silmille hyvää A-vitamiinia. Niissä on myös soluille hyviä antioksidantteja.
Ravintoarvot | 100 g |
energia | 81 kcal |
rasva | 0,1 g |
hiilihydraatit | 16,8 g |
sokeri | 4,2 g |
kuitu | 3,0 g |
C-vitamiini | 2,4 mg |
A-vitamiini | 706,5 µg |
MUUT SESONKITUOTTEET

appelsiini



KASVISHOVIN KEITTIÖN SESONKITUOTTEET

Tuotenumero: 101350
Myyntierä: 1 kg

Tuotenumero: 600300
Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus

Tuotenumero: 600472
Pakkaus: 1 kg kalvopakkaus
Bataatti, punainen ja keltainen paprika, kesäkurpitsa