Kala-Kalle on tunnettu maistuvista säilykkeistään. Vuonna 1992 perustettu Vähäsarja Oy toimii meren rannalla Kalajoella. Perheyrityksessä valmistetaan tuotteita vain parhaista raaka-aineista.
Yrittäjät: Päivi ja Raimo Vähäsarja
Kala-Kallen tavoitteena on tehdä laadukkaita tuotteita artesaanin ammattitaidolla ja asenteella, samalla paikallisia työllistäen.
Yrityksen historiaan mahtuu monenlaista: on maahantuotu silliä, kylmäsavustettu ja graavattu lohta sekä järjestetty tapahtumia. Tänä päivänä tuotannon pääpiste on erilaisissa säilykkeissä.
Perheyrityksessä työskentelee myös toisen polven yrittäjä Mari Palin.
Kala-Kallella on valmistettu loistava tuote suurkeittiö- ja ravintolakäyttöön: Savustettu lohirouhe. Se sopii laatikoihin, vuokiin, pastaruokiin, tortilloihin ja lähes mihin tahansa. Tuote on kypsä eli valmista käytettäväksi ja sopii myös kylmävalmistukseen. Erinomainen vaihtoehto tonnikalalle! Ei säilöntä- tai lisäaineita.