Salaattien kasvattaminen avomaalla auringonvalossa ja oikeassa mullassa kahden joen välisessä alavassa maassa tuovat niihin kokoa ja makua.
![](https://palvelutukkupohjoinen.fi/wp-content/uploads/2020/02/Alamaen_ikonit.jpg)
Arto Hillilän ja Elisa Hietaharjun perinteikkäällä tilalla Himangan Hillilässä viljellään erilaisia kaaleja ja salaatteja. Alamäen tila tuottaa neljänneksen koko Suomen kyssäkaaleista sekä punakaaleista. Avomaalla kasvavat irtosalaatit ovat Alamäen tilan erikoisuus.
![](https://palvelutukkupohjoinen.fi/wp-content/uploads/2020/02/alamaen_vihannes-720x720.jpg)
![](https://palvelutukkupohjoinen.fi/wp-content/uploads/2020/02/12_parsakaalikadessa_rajattu-720x370.jpg)
![](https://palvelutukkupohjoinen.fi/wp-content/uploads/2020/03/Porkkananippu-720x480.jpg)
![](https://palvelutukkupohjoinen.fi/wp-content/uploads/2020/02/13_kukkakaali-720x631.jpg)
![](https://palvelutukkupohjoinen.fi/wp-content/uploads/2020/03/Alamaen_Irtosalaatit1-720x575.jpg)
![](https://palvelutukkupohjoinen.fi/wp-content/uploads/2020/02/Kaali-720x779.jpg)
![](https://palvelutukkupohjoinen.fi/wp-content/uploads/2020/03/Kyssakaali_cropattu-720x466.jpg)