HUIKEA QSTOCK-ARVONTA 20.-29.5.2024!

Katso osallistumisohjeet alta

🔥VOITA LIPUT QSTOCKIIN!🔥

Palvelutukku Pohjoinen toimittaa tänäkin vuonna ruokaa kesän Quumimmille festareille.

ARVOMME
kolmelle onnekkaalle verkkokauppatilaajalle 2 x kahden päivän liput Qstock festivaaleille. Yhden palkinnon arvo on 298€ (2 lippua).

Kilpailu on Palvelutukku Pohjoisen nykyisille ja uusille yritysasiakkaille.

NÄIN OSALLISTUT
Tee tilaus verkkokaupassamme aikavälillä 20.-29.5.2024 ja osallistut arvontaan automaattisesti. Arvonta suoritetaan 30.5.2024 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

TUNNUKSET
Mikäli yritykselläsi ei vielä ole tunnuksia verkkokauppaamme, ota yhteyttä myyntiimme p. (08) 5352 600 ja myynti@palvelutukkupohjoinen.fi niin tehdään teille tunnukset.

Onnea arvontaan!

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailun järjestäjänä toimii Kasvishovi Oy.
  2. Kilpailu on Qstock Oy:n hyväksymä.
  3. Kilpailuun voi osallistua Palvelutukku Pohjoisen nykyiset ja uudet yritysasiakkaat jättämällä tilauksen verkkokauppaan 20.-29.5. välillä.
  4. Yhteystietoja ei luovuteta missään vaiheessa kolmannelle osapuolelle.
  5. Arvonnan sisältö on 2 x 2-päivän Qstock-liput. Kahden lipun paketteja arvotaan 3kpl. Yhden lippupaketin arvo on 298€.
  6. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
  7. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottoon liittyvistä mahdollisista verotuksellisista seuraamuksista.
  8. Kilpailuaika on 20.-29.5.2024. Arvonta suoritetaan 30.5.2024. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti suoraviestillä ja voittajat julkistetaan Palvelutukku Pohjoisen kanavissa.
  9. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
  10. Arvonta ei ole Metan tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Metaan tai vastaavaan mediaan.