KESÄTYÖREKRY

Varastotyöntekijä

Haemme varastolle tarkkaa ja tunnollista kesätyöntekijää.

Haluamme kesäksi SINUT toimelias, tarkka ja fyysistä työtä pelkäämätön tekijä -tyyppi

Kesän varastotyöntekijät pääsevät hyllyttämään tuotteita, järjestelemään varastoa ja pitämään huolta yleisestä siisteydestä. Kotimaisten vihannesten ja marjojen sesonki käy kesällä kuumimmillaan, joten kesätyöntekijöiden tuoma apu ja tuki ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Odotamme kaikilta varastolaisilta tarkkaa ja tehokasta työotetta nopeatempoisessa työympäristössä. Työskentelemme sekä tiiminä että itsenäisesti. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja taitoa siirtyä tehtävästä toiseen tilanteen mukaan.

Perehdytämme sinut huolellisesti eri tehtäviin, koneisiin ja laitteisiin. Kokemus varasto- ja logistiikka-alalta katsotaan eduksesi, mutta se ei ole edellytys työssä onnistumiselle. Meillä asenne, huolellisuus ja tekemisen draivi painavat vaakakupissa. Hyvä fyysinen kunto on plussaa, sillä työpäivän aikana kertyy melkoinen määrä askelia ja nostoja.

Työturvallisuus ja tuotteiden laatu ovat meille erityisen tärkeitä. Edellytämme sinulta voimassa olevaa hygieniapassia. Työskentely elintarvikkeiden parissa tarkoittaa myös viileää työympäristöä. Ethän säikähdä myöskään miinusasteita, kun järjestelet pakkasessa? 😉

Työ alkaa kesäkuun alussa ja päättyy joustavasti heinä-elokuulla. Työaika on arkisin klo 6-14.30 maanantaista perjantaihin (40 h/viikko). Palkka määräytyy elintarvikealojen työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstökoordinaattorimme Essi p. 050 470 9077 ja essi.toivanen@palvelutukkupohjoinen.fi. Essin saa parhaiten kiinni tiistaista torstaihin klo 9-14.

Tulisitko meille kesäksi? Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@palvelutukkupohjoinen.fi

Palvelutukku Pohjoinen on osa Kasvishovi Oy:tä, yli 30-vuotta sitten perustettua oululaista perheyritystä. Olemme alueemme suurin yksityinen ruokatukku ja alan arvostettu elintarvikkeiden valmistaja. Tukustamme tekee erityisen oma tuotantomme, jonka herkut matkaavan pohjoissuomalaisten lautasille varaston osaavien käsien kautta.