Makeat mansikat ovat joka kesän herkku! Monikäyttöinen mansikka on parhaimmillaan tuoreena, mutta sopii erinomaisesti käytettäväksi jälkiruoissa, leivonnaisissa ja välipaloissa. Mansikassa on yli 90 % vettä ja se sisältää C- vitamiinia, kaliumia, folaattia, vatsaystävällisiä kuituja ja tärkeitä fenoliyhdisteitä. Mansikan satokausi on kesäkuusta syyskuun alkuun. Satokauden ulkopuolella parhaita vaihtoehtoja ovat pakastetut ja kylmäkuivatut mansikat. Mansikat tulisi säilyttää +4-+10 asteessa.
Ravintoarvot | 100 g |
energia | 45 kcal |
rasva | 0,3 g |
hiilihydraatit | 7,7 g |
sokeri | 7,0 g |
kuitu | 1,9 g |
C-vitamiini | 46,5 mg |
kalium | 190,0 mg |
MUUT SESONKITUOTTEET





kasvishovin keittiön SESONKITUOTTEET
Parsakaali nuppu

Tuotenumero: 80751
Pakkauskoko: 1kg kalvopakkaus
Kanarian kasvislisäke

Tuotenumero: 9232
Pakkauskoko: 1kg kalvopakkaus
Marinoitu kukkakaali

Tuotenumero: 9103
Pakkauskoko: 1kg dyno
